Savickis: Pagaidām esam apturējuši Rīgas "Dinamo" sastāva komplektēšanu (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Pašlaik neskaidrās finansiālās situācijas dēļ pasaulē apturēta Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" sastāva komplektēšana, Krievijas medijam "RIA Novosti" paudis vienības padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

"Ekonomiskā situācija pasaulē šobrīd nav vienkārša, tāpēc saistībā ar komandas komplektēšanu nākamajai sezonai esam nolēmuši nedaudz nogaidīt. Ģenerālmenedžera jautājums gan joprojām ir aktuāls," sacījis Savickis.

Iepriekš medijos parādījās informācija, ka par Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeri varētu strādāt Guntars Paste. Savickis gan tagad paudis, ka Paste neieņem konkrētu amatu klubā.

"Ja parādīsies kāds, kura kandidatūra mūs apmierinās, lemsim [par ģenerālmenedžera pozīcijas ieviešanu]. Paste ir mans padomnieks sastāva komplektēšanas jautājumos, kā arī var palīdzēt ar padomu citās lietās."

Sesto sezonu pēc kārtas Rīgas "Dinamo" komandai neizdevās sasniegt KHL izslēgšanas spēļu turnīru jeb Gagarina kausa izcīņu.

Rīgas "Dinamo" šosezon KHL regulārajā čempionātā 62 spēlēs izcīnīja 41 punktu, kas bija otrs vājākais sniegums visā līgā. Pēdējo vietu ieguva Baltkrievijas klubs Minskas "Dinamo", kas izcīnīja par diviem punktiem mazāk.

24 klubu konkurencē Rīgas "Dinamo" ierindojās 23. vietā, ar līdz šim vismazāko punktu skaitu (41), vismazāk gūtajiem vārtiem (103), toties visvairāk zaudētajiem (187). Ar vissliktāko vairākumu visā KHL (11,0%) un ar pašu sliktāko mazākumu (74,8%).

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu