Jau otrais Balcera pārstāvētās "Senators" hokejists saslimis ar Covid-19

CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers.
Rūdolfs Balcers. Foto: https://twitter.com/Senators

Jau diviem Rūdolfa Balcera pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" spēlētājiem analīzes uzrādījušas Covid-19 saslimšanu, sestdien paziņoja klubs.

Balcera pārstāvētajā Otavas "Senators" komandā viens no hokejistiem trešdien saslima ar Covid-19, taču saslimšana nav smaga, un sportists atrodas paškarantīnā.

Klubs nesauc vārdā arī otru komandas pārstāvi, kura organismā analīzes atklājušas vīrusu, taču viņš bija viens no tiem 52 kluba dalībniekiem, kas piedalījās pēdējā izbraukumā uz Sanhosē, Anaheimu un Losandželosu.

No 52 komandas dalībniekiem, ieskaitot spēlētājus, personālu, preses pārstāvjus, viesus un lidojuma apkalpi, 44 neuzrādīja simptomus. Pārējie astoņi tika pārbaudīti, saņemot divus pozitīvus rezultātus.

Visi, kas piedalījās Otavas "senatoru" braucienā uz Kaliforniju, kopš piektdienas atrodas paškarantīnā.

Otavas vienības mediķu komanda uzrauga spēlētājus un personālu, kā arī ievēro visas vadlīnijas, lai palīdzētu nodrošināt kluba darbinieku un plašākas sabiedrības veselību un drošību.

Lai nodrošinātu pilnīgu pārredzamību mūsu faniem un ieinteresētajām personām, "Senators" turpinās periodiski sniegt jaunumus, taču saglabās skarto personu privātumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu