Neoficiāli: Daugaviņš un Karsums nepaliks "Spartak" komandā

CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: www.spartak.ru

Latviešu uzbrucējus Kasparu Daugaviņu un Mārtiņu Karsumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Maskavas "Spartak" nomainīs čehs Lukāšs Radils un slovāks Martins Bakošs, vēsta "RIA Novosti".

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā "Spartak" KHL regulārajā čempionātā ieņēma piekto vietu Rietumu konferencē, bet Gagarina kausa izcīņā tā pirmajā kārtā ar 2-4 atzina Maskavas "Dinamo" pārākumu.

31 gadu vecais Daugaviņš un 34 gadus vecais Karsums "Spartak" komandā pavadījuši iepriekšējās divas sezonas, bet noprotams, ka Maskavas klubs ar viņiem nākamajā sezonā nerēķinās.

Daugaviņš "Spartak" vienībā 125 spēlēs guva 33 vārtus un veica 48 rezultatīvas piespēles, bet Karsumam 120 cīņās bija 22 vārti un 29 piespēles. 

29 gadus vecais Radils pēdējās divas sezonas pavada Ziemeļamerikā. Šajā sezonā viņš Sanhosē "Sharks" sastāvā piedalījies 14 Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlēs, kurās gan ar punktiem nav izcēlies, bet fārmklubā Amerikas Hokeja līgā (AHL) viņam 28 mačos ir seši vārti un desmit piespēles.

Savukārt viņa vienaudzis Bakošs šajā sezonā, pārstāvot Vladivostokas "Admiral", 61 mačā guva 19 vārtus un veica 23 rezultatīvas piespēles.

Šonedēļ Krievijas mediji ziņoja, ka Znaroks un Vītoliņš "Spartak" komandu vadīs arī nākamajā sezonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu