Nurmagomedovs cīņai pret Fergusonu gatavosies sporta zālē tēva mājās

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AFP/LETA

Jaukto cīņas mākslu (MMA) pārstāvis Habibs Nurmagomedovs no Krievijas savai nākamai cīņai pret amerikāni Toniju Fergusonu gatavosies sava tēva mājās esošajā sporta zālē, ziņo "Sport-Ekspress".

31 gadu vecais Nurmagomedovs līdz šim karjerā uzvarējis 28 no 28 aizvadītajām cīņām. Cīkstoņa mērķis esot uzvarēt vēl divās cīņās, lai karjeru noslēgtu ar perfektu bilanci 30-0.

Cīņu šovā "UFC 249" 18. aprīlī pagaidām perfektajam Nurmagomedovam paredzēts duelis pret Fergusonu, kurš 28 karjeras cīņās uzvarējis 25 reizes.

19. martā Krievijā tika izdots rīkojums, ka visiem iedzīvotājiem, kas atgriežas no ārzemēm, divas nedēļas jāuzturas paškarantīnā.

Nurmagomedovs ar savu komandu 22. martā atgriezās no ASV, kur aizvadīja pusotru mēnesi ilgu treniņnometni.

"Habibs jau ir mājās un tur arī paliks. Tur viņš arī trenēsies [cīņai ar Fergusonu]. Man jau kopš 1992. gada tur ir sporta zāle," medijam "Sport-Ekspress" sacīja Nurmagomedova tēvs.

Nurmagomedovam nākamā cīņa paredzēta 18. aprīlī Bruklinā (Ņujorka, ASV). Viņam pretī stāsies ilgi gaidītais pretinieks Fergusons. Šis duelis kopš 2015. gada dažādu iemeslu dēļ četras reizes tika atcelts.

Nurmagomedovs ir UFC pasaules čempions svara kategorijā līdz 70 kilogramiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu