Fjūrija un Vaildera trešā cīņa pārcelta uz rudeni

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijas boksa smagsvara Taisona Fjūrija un amerikāņa Deonteja Vaildera trešā savstarpējā cīņa pārcelta uz rudeni, vēsta ESPN.

Fjūrijs pirms mēneša Lasvegasā septītajā raundā ar tehnisko nokautu uzvarēja Vailderu, savā rīcībā iegūstot prestižo Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu.

Trešā savstarpējā cīņa tika nozīmēta 18.jūlijā Lasvegasā, bet kā ESPN atklāja promouteris Bobs Erams, duelis nenotiks ātrāk par oktobri.

Fjūrijs karjeras laikā uzvarējis 30 no 31 cīņas, 21 gadījumā to paveicot ar nokautu, deviņos pēc punktiem un vienreiz spēkojoties neizšķirti.

Tikmēr Vailders pirms mēneša cieta savu pirmo zaudējumu karjerā. Viņš uzvarējis 42 no 44 cīņām, pirms sestdienas spēkošanās 41 dueli noslēdzot ar nokautu, bet viena cīņa bija noslēgusies neizšķirti. Vailders prestižāko WBC čempiona jostu veiksmīgi aizstāvēja desmit reizes.

Amerikānis Vailders ar britu Fjūriju spēkojās arī 2018.gada decembrī, cīņai noslēdzoties neizšķirti.

Savulaik bija arī spekulācijas, ka Vailders varētu savu nākamo cīņu aizvadīt pret citu britu Entoniju Džošua, kurš decembrī cīņā ar meksikāni Endiju Ruisu atguva Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas. Džošua nākamo cīņu aizvadīs pret bulgāru Kubratu Pulevu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu