Žurnālists: Ja NBA sezona neturpināsies, lielākais zaudētājs būs Lebrons

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: AFP/SCANPIX

Lielākais zaudētājs, ja tiks atcelta Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezona, būs superzvaigzne Lebrons Džeimss un viņa pārstāvētā Losandželosas "Lakers" komanda, uzskata žurnālists Robs Pārkers. 

"Ja tiešām šo sezonu atcels, lielākais zaudētājs no tā NBA būs Džeimss. Es dzirdu, kā tikšķ viņa čempiona pulkstenis," pauda Pārkers. "Viņam ir vajadzīga šī sezona. Lebrons īsti vairs nezina, vai viņš arī turpmāk varēs spēlēt tādā līmenī, kā to darīja šogad. Džeimss izskatījās ļoti labi, un "Lakers" komanda paveica lielisku darbu."

Līdz sezona tika pārtraukta, "Lakers" komanda līgas kopvērtējumā atrodas otrajā vietā. Losandželosas vienība tiek uzskatīta par vienu no galvenajām titula pretendentēm. 

"Nav šaubu, ka šī sezona Džeimsam varētu beigties ar čempiontitulu. Bet tā var pazust, un šāda iespēja vairs var nekad nebūt. Kas zina, cik labi viņi būs nākamajā sezonā? Cik labi būs viņu konkurenti," vaicāja žurnālists. 

35 gadus vecais Džeimss ir savas karjeras norietā, tiesa, aizvien ir teicamā formā. Šosezon viņš vidēji mačā guvis 25,7 punktus, izcīnījis 7,9 atlēkušās bumbas un veicis 10,6 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu