Jūrmalas dome piekrāpj basketbola komandu?

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: BK Jūrmala/Facebook

Jūrmalas pilsētas dome, mēra Gata Trukšņa personā, nav izpildījusi savas saistības pret basketbola komandu, kā rezultātā notiek komandas darbības pārtraukšana, savā "Facebook" kontā vēsta basketbola klubs "Jūrmala" jeb "SilJa".

Pirms priekšlaicīgā sezonas noslēguma notika komandas nosaukuma maiņa - no "Jūrmala Betsafe" uz "SilJa".

Jūrmalas domes vadītājs un viņa kolēģi, pretēji solītajam un ignorējot oficiāla iepirkuma rezultātus, no 2019. gada augusta vidus, aizbildinoties ar birokrātiskām procedūrām, nebeidzamiem solījumiem un meliem - "paņēma un uzmeta" - tā vēstīts komandas paziņojumā.

"Šobrīd spēlētāju un treneru ģimenes ir nostādītas fakta priekšā, ka godīgi nopelnītais netiks atlīdzināts, atstājot bez iztikas avota uz ilgu laiku. Nekāda veida nožēlu vai līdzjūtību par šo cilvēku likteni pilsētas mērs un viņa kolēģi neizjūt," norādīts komandas izplatītajā paziņojumā.

"Komandas pārstāvji līdz pēdējam brīdim uzskatīja, ka veselais saprāts ņems virsroku un Jūrmalas dome izpildīs uzņemtās saistības un piešķirs solīto finansējumu, lai būtu iespēja segt 2019./2020. gada sezonas izmaksas," norādīts kluba paziņojumā.

Biedrība "Jūrmalai un sportam" organizē un nodrošina basketbola komandas "Silja" (agrāk "Jūrmala Betsafe") darbību.

Šobrīd Biedrība "Jūrmalai un sportam" konsultējas ar juristiem un apsver iespēju vērsties tiesā ar prasību pret Jūrmalas domi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu