Hārtlijs žurnālistam: Cik kausu pats esat izcīnījis? (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Bobs Hārtlijs
Bobs Hārtlijs Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Omskas "Avangard" un Latvijas izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs intervijā Krievijas medijam "Sport-Ekspress" ar skarbu pretjautājumu atbildējis uz žurnālista kritiku par vienības sniegumu Gagarina kausa izcīņā.

Pagājušā gada Gagarina kausa fināliste "Avangard" šogad jau izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar rezultātu 2-4 zaudēja Ufas "Salavat Julajev".

Pēc sezonas uz interviju Hārtliju aicināja "Sport-Ekspress" žurnālists Igors Jeronko, kurš nereti izmanto tiešus un provocējošus jautājumus.

Arī šoreiz jau intervijas ievadā Jeronko Hārtlijam vaicāja par sērijas otrās spēles beigām - kāpēc laukumā sūtīts 37 gadus vecais veterāns Aleksejs Bondarevs. Hārtlija atbildē tika ietverts skarbs pretjautājums.

"Tas ir jūsu viedoklis [par lēmuma ačgārnumu]. Bet treneris esmu es. Jūs esat žurnālists. Sakiet, Igor, cik kausu jūs esat izcīnījis?" vaicāja Hārtlijs.

Jeronko nepalika atbildi parādā, sakot, ka hokejā kausus virs galvas nav cēlis.

"Neanalizēsim tagad visu sērijas spēļu katru minūti. Ja tā vēlaties, tad es neatradīšu laiku šādai sarunai. Sērija ir galā. Mēs zaudējām. Tagad domāju tikai par nākamo sezonu.

Pagājušajā gadā Bondarevs guva izšķirošos vārtus sērijā pret Ufas klubu. Ja kāds apgalvo, ka šogad viņš nepiedodami kļūdījās, tad tas cilvēks ne sūda nesaprot no hokeja!"

"Salavat Julejev" Gagarina kausa izcīņas otrajā kārtā bija jāmērojas spēkiem ar Kazaņas "Ak Bars", bet duelis nenotiks, jo šonedēļ KHL vadība izlēma atcelt turnīru pavisam.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu