RUSADA uz nedēļu aptur sportistu pārbaudes

LETA/RIA NOVOSTI
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Krievijas Antidopinga aģentūra (RUSADA) koronavīrusa izplatības dēļ piektdien uz nedēļu apturēja sportistu testēšanu, aģentūrai "RIA Novosti" pastāstīja RUSADA ģenerāldirektora vietniece Margarita Pakhnocka.

Trešdien Krievijas prezidents Vladimirs Putins, lai novērstu koronavīrusa izplatību, nedēļu no 30.marta līdz 5.aprīlim pasludināja par neaktīvu, mudinot iedzīvotājus palikt mājās un neapmeklēt sabiedriskas vietas, ja vien tas nav neatliekams.

"RUSADA pašreizējās situācijas dēļ uz nedēļu pārtrauc sportistu pārbaudes," apstiprināja Pakhnocka. "Mēs vadāmies no prezidenta dekrēta par neaktīvo nedēļu. Šis lēmums tika saskaņots ar Pasaules Antidopinga aģentūru (WADA). Pirmām kārtām, svarīga ir sportistu un darbinieku veselība. Mēs uzmanīgi ievērojam valsts varas iestāžu un veselības aizsardzības dienestu ieteikumus."

Pasaules veselības organizācija 11.martā paziņoja par jaunu koronavīrusa Covid-19 pandēmijas uzliesmojumu. Saskaņā ar jaunākajiem PVO datiem pasaulē ir inficēti jau vairāk nekā 465 tūkstoši cilvēku, bet vairāk nekā 21 tūkstotis ir miruši.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu