"Juventus" futbolists Dibala: Man bija grūtības elpot

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Paulo Dibala
Paulo Dibala Foto: AP/Scanpix

Itālijas futbola kluba Turīnas "Juventus" zvaigzne argentīnietis Paulo Dibala dalījies sajūtās, kā bija pārslimot koronavīrusa izraisīto Covid-19 slimību.

Dibala ir viens no trim "Juventus" futbolistiem, kuri inficējās ar Covid-19. Ar koronavīrusu sasirga arī itālis Daniele Rugaini un francūzis Blēzs Matuidī.

"Man bija spēcīgi simptomi, bet tagad es jūtos daudz labāk," kluba televīzijas kanālā sacīja 26 gadus vecais Argentīnas futbolists.

"Tagad varu staigāt un mēģināt trenēties. Kad to mēģināju pirms dažām dienām, man bija grūtības elpot un sāpēja muskuļi."

Itālijas A sērijas futbola čempionāts ir pārtraukts kopš 9.marta. "Juventus" komanda pēc 26 spēļu kārtām ir čempionāta līdere.

Dibala ar 7 precīziem sitieniem ir otrs labākais vārtu guvējs "Juventus" sastāvā A sērijas čempionātā. Līderis ir slavenais portugālis Krištianu Ronaldu, kurš guvis 21 vārtus.

Pēc "Transfermarket" datiem Dibala ir otrs dārgākais Argentīnas futbolists. Viņa vērtība tirgū tiek lēsta 90 miljonu eiro apmērā, bet Lionels Mesi novērtēts ar summu 140 miljoni eiro.

Itālijā vairāk nekā 9000 cilvēku miruši pēc inficēšanās ar koronavīrusu. Visā pasaulē tas ir lielākais nāvju skaits vienā valstī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu