Balcers: Esiet uzmanīgi. Ņemiet vērā prasības

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas hokeja uzbrucējs Rūdolfs Balcers, kurš pārstāv Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Otavas "Senators", aicina tautiešus būt uzmanīgiem un ievērot drošības prasības koronavīrusa pandēmijas laikā.

22 gadus vecais Balcers šosezon piedalījies 15 mačos NHL regulārajā čempionātā, guvis 1 vārtus un veicis 2 rezultatīvas piespēles.

Sezonas lielāko daļu Balcers pavadīja Otavas "Senators" fārmklubā Belevilas "Senators", kas spēlē Amerikas Hokeja līgā (AHL).

AHL čempionātā Balcers spēlēja lieliski, 33 mačos sakrājot 36 rezultativitātes punktus (16 vārti + 20 piespēles).

Pirms pārtrauca NHL sezonu, Kanādas klubs bija izbraukumā ASV štatā Kalifornijā, kur bija mači pret Sanhosē "Sharks", Anaheimas "Ducks" un Losandželosas "Kings". 

"Esmu pavadījis divas nedēļas pašizolācijā pēc NHL izbraukuma spēlēm Kalifornijā," sarunā ar televīzijas kanālu "Rīga TV24" sacīja Balcers.

Latvijas hokejists uzturas Kanādas pilsētā Belevilā. Viņš kopā ar draudzeni cenšas ievērot pašizolācijas nosacījumus.

"Kopā ar draudzeni sēžam mājās. Spēlējam videospēles un skatāmies filmas."

NHL sezona ir pārtraukta kopš 12. marta.

"Līga ir atcelta uz nezināmu laiku. Neko vairāk par to nevaru pateikt. Mums nav atļauts kaut kur iet un ar kādu tikties," teica Balcers.

"Mēģinu mājās patrenēties. Bez svariem un sporta zāles nav viegli. Treneri sūta darāmo. Paskrienu krosiņu, kaut kā formā sevi ir jāuztur."

Balcers aicina tautiešus būt uzmanīgus un ievērot drošības prasības koronavīrusa pandēmijas laikā.

"Esiet uzmanīgi, ņemiet vērā prasības, palieciet mājās un mazgājiet rokas. Cerams tiksim šim visam pāri."

Kanādā konstatēti vairāk nekā 5000 koronavīrusa saslimšanas gadījumi. 60 cilvēki Covid-19 slimības dēļ zaudējuši dzīvību.

Savukārt ASV ir vienīgā valsts pasaulē, kurā ar koronavīrusu saslimušo skaits pārsniedz 100 000. Vairāk nekā 2000 cilvēku miruši.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu