Hārtlijs: Šobrīd mēs piedzīvojam īstu cīņu par dzīvību

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Bobs Hārtlijs
Bobs Hārtlijs Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases un Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Omskas "Avangard" galvenais treneris Bobs Hārtlijs pēc atgriešanās Kanādā no Krievijas karantīnas dēļ neesot varējis satikties ar saviem bērniem. 

"Tā kā Kanādā atgriezāmies no Maskavas, aizvien esam karantīnā," kluba mājas lapai pastāstīja Hārtlijs. "Draugi mums pērk produktus, atnes tos un atstāj aiz durvīm."

Hārtlija vadītā "Avangard" komanda Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā piekāpās Ufas "Salavat Julajev". Neilgi pēc tam KHL sezona tika atcelta. 

"Ielas ir tukšas, strādā tikai dzīvības atbalsta dienesti, restorāni strādā tikai ēdienu piegādei," par situāciju Kanādā stāsta Hārtlijs. "Šobrīd mēs piedzīvojam īstu cīņu par dzīvību un visiem pilsoņiem jāizrāda atbildīga rīcība. Mums ir jāpalīdz novērst vīrusa izplatīšanās, es ar sievu pat savus bērnus neesmu redzējis. Šis nav tas laiks, lai būtu savtīgs un darītu to, kas patīk."

Hārtlijam maijā bija paredzēts kopā ar Latvijas izlasi piedalīties pasaules čempionātā Šveicē, bet turnīrs šogad tika atcelts. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu