Latvijas čempionus volejbolā šogad nenoteiks

CopyDraugiem X Whatsapp
Jēkabpils "Lūši" volejbolisti.
Jēkabpils "Lūši" volejbolisti. Foto: jekabpils.lv

Latvijas Volejbola federācijas (LVF) valde pieņēmusi lēmumu par vietējā čempionāta 2019./2020.gada sezonas slēgšanu, čempionus nepasludinot, tomēr vietu sadalījumu nosakot pēc regulārā turnīra rezultātiem.

Ņemot vērā koronavīrusa pandēmiju un valsts pārvaldes noteiktos ierobežojumus, LVF valde pirmdien pieņēma lēmumu pabeigt 2019./2020.gada sezonas Latvijas čempionāta vīriešiem, Latvijas čempionāta sievietēm un Nacionālās līgas sacensības, nerīkojot izslēgšanas spēles.

Komandu secība aizvadītajā sezonā tiek noteikta pēc to ieņemtajām vietām pamatturnīrā, bet Latvijas čempionātā vīriešiem - pēc pamatturnīra rezultātiem.

Latvijas čempionātā vīriešiem labāko trijnieks sarindojas šādi: Jēkabpils "Lūši", RTU/"Robežsardze" un "Biolars"/Jelgava. Ceturtajā vietā - "Limbaži"/ MSĢ.

Latvijas čempionātā sievietēm labāko trijnieks pēc pamatturnīra ir šāds: "Jelgava"/LLU, "Rīgas Volejbola skola" un RSU/MVS. Aiz pirmā trijnieka palika secīgi "Mārupe", "Murjāņu sporta ģimnāzija", "Gulbene", "Latvijas Universitāte" un "Babīte".

Nacionālajā līgā pirmās trīs komandas "Ezerzeme", "Daugavpils novads"/DT un "Jēkabpils Juniori"/JSS. Tālāk palika "Ventspils", "Ozolniek, RTU; "Vecumnieki, RVS; "Aizpute", "Talsi", Kuldīga", "Jelgavas novads" un MSĢ/LAT U-17 komandas.

Iepriekšējā sezonā par Latvijas čempioniem kļuva "Lūšu" volejbolisti un RVS volejbolistes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu