Dortmunde par Sančo vēlas aptuveni 130 miljonus eiro

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeidons Sančo
Džeidons Sančo Foto: EPA/Scanpix

Vācijas bundeslīgas klubs Dortmundes "Borussia" vēlas 130 miljonus eiro lielu izpirkuma maksu par Anglijas futbolistu Džeidonu Sančo, intervijā "Bild" lika noprast komandas vadītājs Hanss Joahims Vacke.

ESPN vēsta, ka favorīte 20 gadus vecā Sančo iegūšanā esot Mančestras "United" komanda, taču par futbolistu interesējoties arī citi Anglijas premjerlīgas klubi - "Liverpool" un Londonas "Chelsea".

Sančo līguma izpirkuma maksa pēc portāla "Transfermarkt" datiem ir aptuveni 130 miljoni eiro. "Borussia" kluba vadītājs norādījis, ka spēlētājs netiks pārdots par mazāku summu, nekā Sančo ir vērts.

"Varu skaidri teikt, ka šajā eksistenciālās krīzes laikā pat bagātākie klubi var necensties kaulēties Dortmundē. Mēs netaisāmies nevienu pārdot lētāk nekā viņš ir vērts," norādīja Vacke.

"To jau teicām pirms koronavīrusa [pandēmijas - aut.], ka mēs atbalstām Džeidona palikšanu šeit. Tomēr mums ir jārespektē, ko vēlas pats spēlētājs," piebilda "Borussia" kluba vadītājs.

Sančo šosezon "Borussia" sastāvā Vācijas bundeslīgas čempionātā 23 mačos guvis 14 vārtus un veicis 15 rezultatīvas piespēles. Abos šajos statistikas rādītājos anglis ir Dortmundes komandas līderis.

"Borussia" pēc spēļu 25. kārtas ieņem otro vietu Vācijas bundeslīgas kopvērtējumā, četrus punktu atpaliekot no līderes Minhenes "Bayern".

2017. gadā "Borussia" nopirka Sančo no Anglijas kluba Mančestras "City" par aptuveni 8,7 miljoniem eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu