"Werder" un "VfL Wolfsburg" spēlētāji piekrīt algu samazinājumam

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Vācijas bundeslīgas futbola komandu Brēmenes "Werder" un "VfL Wolfsburg" spēlētāji, kā arī treneri, piekrituši algu samazinājumam.

Brēmenes komandas paziņojums vēsta, ka šādam solim par labu nosliecies arī galvenais treneris Florians Kohfelds, kā arī pārējais apkalpojošais personāls.

"Priecājamies, ka "Werder" komanda izrāda šādu solidaritāti un vienotību," teica izpilddirektors Klauss Filbrijs, kurš atklāja, ka sarežģītajā situācijā komanda taupības nolūkos noslēgusi jaunus līgumus ar personālu. 

Šādu pašu rīcību veikusi arī Volfsburgas komanda, spēlētājiem, treneriem un personālam šķiroties no daļas atalgojuma. Tāpat seši spēlētāji ir apņēmušies piepildīt veikala plauktus vietējā iepirkšanās centrā.

"Vēlamies sniegt savu palīdzību, negaidot, kad kāds to lūgs," teica kluba kapteinis Džošua Gilavogī.

Marta vidū arī Vācijas bundeslīga bija starp tiem Eiropas valstu turnīriem, kuros tika pasludināts sezonas pārtraukums. Sākotnēji bija paredzēts, ka pauze ilgs vien līdz aprīļa sākumam, taču nu jau skaidrs, ka pirmie dueļi nebūs redzami ātrāk par maija beigām vai jūnija sākumu.

Līdz sezonas pārtraukumam Minhenes "Bayern" 25 spēlēs paspēja iekrāt 55 punktus un par četriem punktiem apsteidza sīvāko konkurenti Dortmundes "Borussia". Tikmēr Volfsburgas komanda ar 36 punktiem ir septītā, bet "Werder" ar 18 punktiem ieņem pirmspēdējo, 19.vietu.

Vācijas bundeslīgā teju vai katrai komandai palikušas vien deviņas spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu