Daiļslidotājs Vasiļjevs: Līdz šim treniņos trūka konkurences

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/LETA

Latvijas labākajam daiļslidotājam Denisam Vasiļjevam līdz šim treniņos trūka konkurences, bet tagad to nodrošina spēcīgi sportisti no Japānas.

Vasiļjevs jau kopš 2016. gada trenējas bijušā Šveices daiļslidošanas izcilnieka Stefana Lambjēla vadībā. 

Četrkārtējais Latvijas čempions Vasiļjevs intervijā vietnei "Blossom on Ice" pauda, ka Lambjēls viņam dod pārliecību par saviem spēkiem.

"Es Stefanam ļoti uzticos, jo jau ilgi strādājam kopā. Kad mani sāk pārņemt ne tās labākās emocijas, viņš uzmundrina. Ir kā stingra atbalsta siena. Man tas ļoti palīdz," sacīja Vasiļjevs.

Lambjēla treniņgrupā kopā ar Vasiļjevu tagad trenējas arī japāņi Šoma Uno un Koširo Šimada. Latvietim tas nākot par labu, jo treniņos ir spēcīga konkurence, kas veicina viņa progresu.

"Vienmēr esmu jutis, ka treniņos trūkst konkurences. Iespēja trenēties ar Šomu un Koširo dod man papildus motivācijas devu.

Šomam patīk visādas spēles. Esam priecīgi, kad viņš noliek savu telefonu un atnāk pie mums uzspēlēt "Mario Kart". Kad strādāju kopā ar Šomu, ar apbrīnu skatos, kā viņš izpilda lēcienus."

20 gadus vecais Vasiļjevs piedalījās 2018. gada Phjončhanas ziemas olimpiskajās spēlēs, bet tagad gatavojas 2022. gada Olimpiādei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu