Par Baltkrievijas čempioniem hokejā kļūst Minskas "Junostj" hokejisti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Minskas "Junostj" hokejisti piektdien Minskā svinēja uzvaru pagarinājumā un kļuva par Baltkrievijas čempioniem, sērijā uzvarot ar 4-1.

"Junostj" savā laukumā ar 3:2 (1:0, 1:1, 0:1, 1:0) pieveica Soļigorskas "Šahtjor" un otro gadu pēc kārtas kļuva par valsts čempioni.

Sērijā mājinieki bija pārāki ar 4-1.

Mājinieki divreiz izvirzījās vadībā, taču viesi abas reizes atspēlējās, pagarinājumu panākot četras ar pusi minūtes pirms pamatlaika beigām pēc precīza Romāna Krikuņenko metiena.

Trešā perioda sākumā iespēju izvirzīties vadībā ar 3:1 neizmantoja Vsevolods Kaškars, kurš nerealizēja "bullīti".

Pagarinājumā bija nepieciešamas septiņas minūtes un 54 sekundes, lai mājinieki iegūtu tiesības celt virs galvas uzvarētāju kausu. Ieguvuši vairākumu, minskieši izspēlēja ripu Maksimam Parfejevecam, kurš no kreisā iemetiena apļa meta precīzi.

Parfejevecam šajā spēlē arī rezultatīva piespēle. Tāpat divus rezultativitātes punktus 1+1) nopelnīja Staņislavs Lopačuks, bet divas rezultatīvas piespēles, arī izšķirošo vārtu guvumā, Vladislavam Jerjomenko.

Pretinieku rindās divi rezultativitātes punkti (1+1) komandas pirmo vārtu autoram Aleksandram Židkiham, bet divas rezultatīvas piespēles Iļjam Kaznadejam.

Baltkrievija ir vienīgā valsts Eiropā, kurā hokeja čempionātu pabeidza, neievērojot koronavīrusa Covid-19 izplatību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu