Mančestras "City" aizsargs tiek pieķerts, rīkojot seksa ballīti pašizolēšanās laikā (1)

LETA/BBC
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Pret Mančestras "City" futbolistu Kailu Vokeru disciplinārlietu uzsākusi Mančestras pilsēta pēc tam, kad tika pārkāpti koronavīrusa Covid-19 epidēmijas laikā spēkē esošie pašizolācijas noteikumi, rīkojot ballīti, kurā iesaistīti divi seksa sfēras darbinieki, svētdien ziņoja britu raidsabiedrība BBC.

29 gadus vecais Vokers ir atvainojies un aicinājis cilvēkus koronavīrusa pandēmijas laikā "palikt mājās, drošībā".

Paziņojumā "City" teica, ka Anglijas izlases aizsarga rīcība ir bijusi tiešs pretstats viņa atbildībai būt par paraugu citiem, piebilstot, ka klubs rīkos izmeklēšanu.

Lai apkarotu koronavīrusu, valdība ir ieviesusi sociāli attālinātus ierobežojumus. Svētdienas rītā 47 806 cilvēkiem Lielbritānijā bija pozitīvs koronavīrusa tests ar 4934 nāves gadījumiem.

"City" paziņoja: "Mančestras "City" ir informēts par tabloīda avīzē ievietoto stāstu par Vokera privāto dzīvi saistībā ar Apvienotās Karalistes ārkārtas situācijas un sociālās distancēšanās noteikumu pārkāpumiem."

"Futbolisti ir pasaules mēroga paraugi, un mūsu darbinieki un spēlētāji strādā, lai atbalstītu Nacionālo veselības dienestu (NHS) un citu atbildīgo darbinieku neticamos centienus, jebkādā veidā cīnoties ar Covid-19 sekām."

"Mēs esam vīlušies, dzirdot liecības, esam piefiksējuši Kaila ātro paziņojumu un atvainošanos un tuvākajās dienās pieņemsim lēmumu."

Pagājušajā trešdienā Vokers ievietoja sociālajos medijos mudinājumu sabiedrību ievērot valdības vadlīnijas par sociālo distancēšanos, uzturoties telpās.

"Es saprotu, ka mana kā profesionāla futbolista nostāja rāda paraugu pārējiem. Tāpēc es vēlos atvainoties savai ģimenei, draugiem, futbola klubam, atbalstītājiem un sabiedrībai par to, ka pievīlu viņus," paziņojumā raksta Vokers.

"Manas darbības ir bijušas tiešā pretstatā tam, ko man vajadzēja darīt, lai beigtos ārkārtas stāvoklis. Un es vēlos atkārtot ziņu: palieciet mājās, esiet droši," viņš piebilda.

Vokers ir otrais augsta ranga premjerlīgas spēlētājs, kurš izsaka nožēlu par valdības vadlīniju pārkāpšanu sociālās distancēšanās jautājumā.

Birmingemas "Aston Villa" kapteinis Džeks Grīlišs iepriekšējā nedēļas nogalē pārkāpa Lielbritānijas valdības noteiktos ierobežojumus un pēc ballītes izraisīja nelielu ceļu satiksmes negadījumu. Futbolists atvainojās pēc attēla uzņemšanas autoavārijas vietā dažas stundas pēc tam, kad viņš sociālajos saziņas līdzekļos ievietoja video, aicinot fanus droši palikt mājās.

Grīlišu sodīja viņa klubs, ieņēmumus ziedojot Birmingemas Universitātes slimnīcas labdarības fondam.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu