Džošua izaicinātājs Puļevs pusi no honorāra ziedos cīņai pret Covid-19

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Entonijs Džošua un Kubrats Puļevs
Entonijs Džošua un Kubrats Puļevs Foto: Reuters/ScanPix

Bulgārijas smagsvaru bokseris Kubrats Puļevs pusi no honorāra, kas viņam pienāksies par cīņu pret pasaules čempionu britu Entoniju Džošua, ziedos mediķiem cīņā pret koronavīrusu.

Bokseru cīņa bija paredzēta 20.jūnijā Londonā futbola kluba Totenhemas "Hotspur" stadionā, taču koronavīrusa pandēmijas dēļ duelis pagaidām ir atlikts.

BBC vēsta, ka 38 gadus vecajam Puļevam par dueli pret Džošua paredzēts aptuveni 5 miljonus ASV dolāru (4,6 miljoni eiro) liels honorārs.

"Es ziedošu ārstiem, medmāsām un slimnīcām nepieciešamo aprīkojumu cīņā pret velnišķīgo vīrusu," sacīja Bulgārijas bokseris.

Sarunā ar Vācijas laikrakstu "Bild" viņš norādīja, ka ziedos pusi no sava honorāra. Proti, apmēram 2,5 miljonus ASV dolāru (2,3 miljoni eiro).

"Es ziedošu 50% no naudas, ko nopelnīšu cīņā pret Džošua, lai palīdzētu nenogurdināmajiem varoņiem cīņā pret koronavīrusu," teica Puļevs.

Kopumā karjerā Puļevs izcīnījis 28 uzvaras (14 nokauti) un piedzīvojis 1 zaudējumu, kas notika 2014. gadā pret ukraini Vladimiru Kļičko.

30 gadus vecais Džošua guvis 23 uzvaras (21 nokauts) un cietis 1 zaudējumu - pret meksikāni Endiju Ruisu junioru.

Džošua pieder WBA Super, IBF, WBO un IBO pasaules čempiona jostas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu