LOK saistībā ar nesankcionēta tenisa turnīra rīkošanu vērsusies policijā (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) nosodījusi nesaskaņota tenisa turnīra rīkošanu valstī, nelegālu sporta totalizatora likmju pieņemšanu internetā un nosūtījusi iesniegumu Valsts policijai, paziņojusi sporta organizācija.

Pirmdien publiskajā vidē parādījās informācija, ka Latvijā norisinās "Exhibition Latvia Sky Tennis" tenisa turnīrs. Spēļu rezultātiem varēja sekot līdzi tiešraidē, kā arī izdarīt totalizatora likmes.

Šajā turnīrā piedalās Latvijas tenisisti Miķelis Lībietis, Daniels Petrovs, Artjoms Surkovs, Artūrs Kuļibaba, Arvis Bērziņš, Pēteris Vinogradovs, Deivids Jukša un Maksims Kazijevs.

Kā LOK apliecināja Latvijas Tenisa savienības (LTS) ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks, tad koronavīrusa pandēmijas laikā organizācija ir aizliegusi visu tenisa turnīru norisi Latvijā, un attiecīgi šim turnīram nepieciešamās atļaujas neviens nav pieprasījis.

Jāņem vērā apstāklis, ka Latvijas valdība ārkārtējās situācijas laikā ir aizliegusi visu sporta pasākumu rīkošanu telpās, kā arī aizliegtas ir nelegālās azartspēles un totalizatori.

LOK vērsusies Valsts policijā, ar iesniegumu, lūdzot izmeklēt šo lietu un saukt pārkāpējus pie atbildības.

No turnīra dalībniekiem pazīstamākais ir Lībietis, kurš pārstāvējis arī Latvijas izlasi Deivisa kausa spēlēs. Viņš valstsvienības sastāvā aizvadījis 16 mačus (7 uzvaras un 9 zaudējumi, vienspēlēs bilance 1/7, dubultspēlēs 6/2).

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu