Fjūrijs: Vailders trešajai cīņai piekrita tikai naudas dēļ

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/ScanPix

Pašreizējais Pasaules Boksa padomes (WBC) smagsvaru čempions brits Taisons Fūrijs paudis viedokli, ka amerikānis Deontejs Vailders piekritis viņu trešajai savstarpējai cīņai tikai naudas dēļ.

Februārī Vailders zaudēja WBC čempiona jostu, septītajā raundā ar tehnisko nokautu piekāpjoties Fjūrijam. 

Divas dienas vēlāk Vailders izmantoja iespēju pieprasīt revanšu. Šāds punkts tika iekļauts viņa līgumā, kas bija jāaktivizē 30 dienu laikā pēc cīņas. 

"Jā, es biju pārsteigts, ka viņš piekrita trešajai cīņai, jo abas pirmās cīņas ritēja pēc mana scenārija. Otrajā cīņā viņš nebija pārāks ne sekundi. Vailderam ir 34 gadi, cik lielas cīņas viņam vēl būs priekšā pēc šīm sakāvēm? Es nezinu šā cilvēka personīgos apstākļus, bet no tā, ko esmu redzējis, - šie amerikāņu cīkstoņi un sportisti izturas kā rokzvaigznes, pat ja viņi nav rokzvaigznes. Viņi ātri notriec kaudzēm naudas. Tāpēc esmu pārliecināts, ka no finansiālā viedokļa tas ir vilinošs piedāvājums. Es domāju, ka trešajai cīņai viņš piekrita naudas dēļ," portālā "BoxingScene" citēts Fjūrijs. 

Fjūrija - Vaildera trešā cīņa varētu notikt rudenī. 

Abi bokseri pirmo reizi ringā tikās 2018. gada decembrī, cīņai noslēdzoties neizšķirti.

Fjūrijs savas karjeras laikā uzvarējis 30 no 31 cīņas, 21 gadījumā to paveicot ar nokautu, deviņos pēc punktiem un vienreiz spēkojoties neizšķirti. 

Tikmēr Vailders uzvarējis 42 no 44 cīņām, pirms spēkošanās ar Fjūriju 41 dueli noslēdzot ar nokautu, bet viena cīņa bija noslēgusies neizšķirti. Kopš februāra viņa kontā arī viens zaudējums. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu