Arī Teodosičs iekļauts Eirolīgas desmitgades izlasē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Milošs Teodosičs (pa kreisi).
Milošs Teodosičs (pa kreisi). Foto: https://www.virtus.it/

ULEB Eirolīga otrdien paziņojusi, ka tās desmitgades simboliskajā izlasē iekļauts arī Serbijas izlases saspēles vadītājs Milošs Teodosičs.

33 gadus vecais Teodosičs šosezon pārstāv Itālijas A sērijas čempionāta un ULEB Eirokausa vienību Boloņas "Virtus", bet Eirolīgā visvairāk spēļu aizvadījis Maskavas CSKA kreklā.

Eirolīgas desmitgades (2010. līdz 2020. gads) izlasē iekļauti arī Dimitris Diamantidis, Kails Hainss, Huans Karloss Navarro un Kristapa Porziņģa komandas biedrs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībā Dalasas Mavericks" Luka Dončicš.

"Par desmitgades izlases spēlētājiem balsoja līdzjutēji, žurnālisti, spēlētāji un treneri. Šīs izlases pārstāvju pulkam pievienojies arī Teodosičs - radošs spēles veidotājs, kurš ar savām spējām veikt neordināras piespēles aizveda komandas līdz septiņiem finālčetrinieka turnīriem," teikts līgas oficiālajā paziņojumā.

2010. gadā Teodosiču atzina par Eirolīgas sezonas vērtīgāko basketbolistu jeb MVP. Toreiz viņš kļuva par jaunāko spēlētāju līgas vēsturē, kurš saņēmis šo apbalvojumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu