Apdraudēta "Mavericks" leģendas Novicka numura iemūžināšanas ceremonijas norise

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dirks Novickis
Dirks Novickis Foto: AFP / Scanpix

Koronavīrusa pandēmijas dēļ apdraudēta Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" leģendas Dirka Novicka numura iemūžināšanas ceremonija, vēsta tīmekļa vietne "mavsmoneyball.com".

Novicka krekla ar 41. numuru pacelšana pie "American Airlines Center" griestiem bija paredzēta "Mavericks" vienības nākamās sezonas otrās spēles laikā.

Koronavīrusa pandēmijas dēļ šobrīd NBA sezona ir apturēta, kā arī nav zināms, kad sāksies nākamā. Tas radījis lielu neskaidrību arī par Novicka godināšanas ceremonijas norisi.

Īpašās ceremonijas dienā pie "Mavericks" mājas spēļu halles bija paredzēts atklāt arī Novickim veltītu statuju, kur viņš redzams ikoniskajā lēcienā uz vienas kājas, izpildot metienu.

Arī statujas atklāšana pagaidām atlikta, jo visā pasaulē valda neziņa par to, kā attīstīsies situācija saistībā ar koronavīrusu.

41 gadu vecais Novickis karjeru NBA noslēdza pēc pagājušās sezonas beigām, kad Dalasas "Mavericks" bija nospēlējis 21 sezonu.

Četrpadsmitkārtējais NBA Visu zvaigžņu spēles dalībnieks nenoliedzami ir kluba visu laiku labākais basketbolists, kuram pieder līgas rezultativitātes rekords ārpus ASV dzimušajiem sportistiem. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu