Indrašis labprāt arī nākamsezon spēlētu Maskavas "Dinamo"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: dynamo.ru

Latvijas hokeja uzbrucējs Miks Indrašis labprāt arī nākamsezon spēlētu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Maskavas "Dinamo", portālam "Sport 24" apstiprināja hokejista aģents Aleksandrs Čerņihs.

Patlaban 29 gadus vecajam Indrašim līgums ar Maskavas "Dinamo" komandu ir spēkā līdz 30. aprīlim.

Latvijas hokejists pēdējās divas sezonas pavadījis Krievijas galvaspilsētas klubā, kas viņam karjerā ir pirmā ārzemju komanda.

Indrašis šosezon KHL regulārajā čempionātā 41 spēlē guva 6 vārtus un veica 18 rezultatīvas piespēles (24 punkti).

Savukārt iepriekšējā sezonā Indrašis pamatturnīrā piedalījās 55 mačos un sakrāja 31 rezultativitātes punktu (16 vārti + 15 piespēles).

"Šobrīd viss ir pārrunu stadijā. "Dinamo" pieņems lēmumu attiecībā uz viņu. Par citiem klubiem runu nav. Mikam pašam patīk "Dinamo", viņš gribētu palikt šajā komandā," sacīja hokejista aģents.

Aprīļa sākumā Krievijas medijs "Sport Express" ziņoja, ka Maskavas "Dinamo", visticamāk, neturpinās sadarbību ar Indraši, kurš 1. maijā varētu kļūt par neierobežotu brīvo aģentu.

Pirms pievienošanās Maskavas "Dinamo" komandai, Indrašis visu karjeru pārstāvēja Latvijas klubus. Vairākas sezonas viņš spēlēja Rīgas "Dinamo", kā arī kluba jauniešu komandā HK "Rīga".

Indrašis iepriekšējos astoņus gadus pēc kārtas pārstāvējis Latvijas izlasi pasaules čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu