Anglijas premjerlīgas sezonu piedāvā pabeigt Vemblija stadionā

CopyDraugiem X Whatsapp
Vemblija stadions.
Vemblija stadions. Foto: https://www.facebook.com/WembleyStadium/

Anglijas Futbola asociācija (FA) ir piedāvājusi Vemblija stadionu un FA Nacionālo futbola centru Svētā Džordža parkā kā vietas, kur varētu palīdzēt pabeigt premjerlīgas sezonu, pirmdien ziņo laikraksts "The Times".

Vemblija stadionā vienā dienā varētu rīkot vairākas spēles, vienlaikus ierobežojot ceļošanu starp norises vietām, kad ārkārtas stāvokļa noteiktie ierobežojumi tiks atviegloti, teikts ziņojumā, piebilstot, ka līdzjutējiem, visticamāk, nebūs ļauts piedalīties.

Futbola sacensības Anglijā ir apturētas kopš 13.marta, un to atgriešanās stadionos ir atkarīga no medicīniskiem ieteikumiem un valdības atbalsta.

"Kad mēs zinām par pašizolācijas termiņa beigām un nosacījumu mehānismu pēc tam, mēs redzēsim, kuras iespējas ir dzīvotspējīgas," uz informētu informācijas avotu atsaucas "The Times".

FA Nacionālo futbola centru Svētā Džordža parkā, kur ir viesnīca ar 228 viesu numuriem, kā arī 13 laukumi, no kuriem pieci ir izgaismoti, varētu izmantot kā karantīnas apmācības centru, piebilsts ziņojumā.

FA piederošajā Vemblija stadionā notiek Anglijas mēroga futbola spēles – Anglijas izlašu cīņas un gandrīz visu svarīgāko Anglijas futbola sacensību fināli.

CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu