"Timberwolves" spēlētāja Taunsa māte mirst pēc cīņas ar koronavīrusu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Twitter: @BleacherReport

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Minesotas "Timberwolves" zvaigznes centra spēlētāja Karla-Entonija Taunsa māte Žaklīna Taunsa pirmdien mira no koronavīrusa izraisītām komplikācijām, ziņo klubs.

25.martā Taunss savā "Instagram" kontā ievietoja emocionālu video, kurā paziņoja, ka māte jau nedēļu ir slimnīcā, atrodas mākslīgi izraisītā komā un ir pievienota ventilatoram.

"Džekija, kā viņu sauca ģimene un draugi, 13.aprīlī padevās pēc vairāk nekā mēnesi ilgas cīņas ar vīrusu," teikts "Timberwolves" paziņojumā, kas izplatīts pirmdien.

"Viņa daudziem cilvēkiem bija daudz kas - sieva, māte, meita, vecmāmiņa, māsa, tante un draugs. Ģimenē viņa bija neticami liels spēka avots - ugunīgs, gādīgs un ārkārtīgi mīlošs cilvēks, kurš aizskāra visus, ko vien satika," teikts paziņojumā. 

24 gadus vecais dominikāņu izcelsmes amerikāņu basketbolists, Minesotas "Timberwolves" 2015.gada NBA drafta pirmā izvēle mudina savus sociālo mediju sekotājus uztvert Covid-19 nopietni un ievērot sociālās distancēšanas vadlīnijas.

CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu