Salāka sāga: Vārtsargs ar prieku paliktu Rīgā; "Dinamo" ir citas prioritātes

CopyDraugiem X Whatsapp
Aleksanders Salāks
Aleksanders Salāks Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" un tā aizvadītās sezonas vārtsarga Aleksandra Salāka ceļi pēc sezonas šķirsies, jo klubs jaunu līgumu nepiedāvā, kaut arī pats hokejists savā "Instagram" kontā raksta, ka ar prieku paliktu Rīgā.

Informatīviem pavērsieniem bagātajā otrdienā vispirms Krievijas ziņu aģentūra TASS citēja Salāka aģentu Igoru Paraškinu, kurš situāciju komentēja šādi: "Salāks noteikti pametīs Rīgu. Mēs izskatām visus karjeras turpināšanas variantus."

Vēlāk otrdien čehu vārtsargs izteica savu viedokli.

"Laiku pa laikam mani ļoti šokē tas, kas notiek plašsaziņas līdzekļos," izbrīnu savā "Instagram" kontā pauda hokejists. "Man nav ne jausmas, ko Paraškins saka Krievijas medijiem. Es nekad neesmu teicis, ka aizeju no Rīgas "Dinamo"."

Visbeidzot Paraškins vēl vienā sarunā ar TASS paskaidroja, kā radās nesaprašanās.

"Mans pirmais paziņojums netika uztverts pilnīgi pareizi," viņš saka. "Tikko runāju ar Salāku, un viņš teica, ka daudzi to uztvēra tā, ka it kā viņš pats būtu atteicies spēlēt Rīgas "Dinamo"."

"Salāks ar prieku paliktu Rīgā, viņš bija ar visu apmierināts. Tomēr klubs viņam līgumu nepiedāvāja, jo "Dinamo" ir citas prioritātes vārtsarga meklēšanā," par atšķirībām vārtsarga un kluba nākotnes vīzijā stāsta Salāka aģents.

Tieši Salāku vienā no intervijām par labāko hokejistu šā gada Rīgas "Dinamo" komandā nosauca galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Šosezon vārtsargs "Dinamo" vārtus sargāja 32 spēlēs, kurās izcīnīja astoņas uzvaras. Vidēji mačā viņš ielaida 2,52 ripas savos vārtos un atvairīja 91,2 procentus metienu.

"Dinamo" ieņēma priekšpēdējo vietu līgā, 62 mačos sakrājot 41 punktu, un sesto sezonu pēc kārtas neiekļuva izslēgšanas turnīrā.

Čehu vārtsarga līgums beidzas 30.aprīlī.

Spēlētāju maiņu logs KHL atveras 1.maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu