Skandalozais Pīterss kļuvis par "Avtomobilist" galveno treneri

CopyDraugiem X Whatsapp
Bils Pīterss.
Bils Pīterss. Foto: AP/Scanpix

Pagājušā gada nogalē par Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētāju fizisku un verbālu ietekmēšanu darbu zaudējušais Bils Pīterss turpmāk vadīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Jekaterinburgas "Avtomobilist", savukārt darbu pie Maskavas "Dinamo" stūres turpinās Vladimirs Krikunovs.

Pīterss jaunajā komandā strādās turpmākos divus gadus. Viņa priekšgājējs bija Andrejs Mertemjanovs, kurš jau iepriekš pameta Jekaterinburgu.

Kanādas speciālists iepriekš vadījis savas valsts nacionālo izlasi, ar kuru 2016.gadā izdevās izcīnīt pasaules čempionāta trofeju.

Pirms viņš iekūlās skandālā par NHL spēlētāju fizisku un verbālu ietekmēšanu, Pīterss vadīja Kalgari "Flames" vienību.

NHL Pīterss strādājis arī Karolīnas "Hurricanes" un Detroitas "Red Wings" komandās.

Tikmēr Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo" parakstījusi viena gada līgumu ar Krikunovu. 

Speciālists Maskavas komandu šosezon aizveda līdz izslēgšanas spēļu otrajai kārtai, bet neilgi pēc tam sezona tika apturēta koronavīrusa izplatības dēļ.

"Šodien esam panākuši vienošanos uz vienu gadu ar līdzšinējo galveno treneri Krikunovu. Komandas demonstrētā spēle un sasniegtie rezultāti pilnībā apmierina kluba vadību," teica izpilddirektors Jevgēņijs Krovopuskovs.

"Šobrīd kopā ar treneri veicam sastāva komplektāciju. Pēc 30.aprīļa plānojam pagarināt līgumus ar vairākiem spēlētājiem, tāpat faniem uzmanīgi jāseko līdzi jaunumiem, jo sastāvā būs "svaigi" uzvārdi."

Jau iepriekš Krievijas medijos tika ziņots, ka Indrašis nākamsezon, visticamāk, nepaliks Maskavas komandā, lai arī pats uzbrucējs paudis vēlmi turpināt spēlēt šajā klubā.

Zināms, ka nākamsezon finansiālu apsvērumu dēļ KHL nespēlēs Vladivostokas "Admiral". Šāds lēmums tika pieņemts pēc tam, kad Piejūras novada Kultūras un sporta ministrija paziņoja par vēlmi klubam paredzētos līdzekļus novirzīt cīņai ar koronavīrusa izraisītajām sekām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu