Francijas basketbola līga nevarēs atsākties agrāk par septembri

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/Scanpix

Francijas augstākās basketbola līgas (LNB) 2019./2020.gada sezona nevarēs atsākties agrāk par septembri, informē LNB.

Francijas prezidents Emanuels Makrons pirmdien paziņoja, ka valstī pašreizējie stingrie ierobežojumi jaunā koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 apturēšanai būs spēkā līdz 11.maijam, bet pēc tam tiks pakāpeniski atvieglināti, ja vīrusa izplatīšanās būs palēninājusies. Masu pulcēšanās valstī ir aizliegta līdz jūlija vidum.

"Francijas augstākās līgas un otrās līgas sacensības 2019./2020.gada sezonā nevarēs atsākties ātrāk par septembri. Darba grupām, kuru sastāvos ir arī klubi, jāizstrādā hipotētiskie varianti 2019./2020.gada sezonas beigām," teikts LNB paziņojumā.

Darba grupām arī jāizstrādā plāns, kā cīnīties ar krīzes ietekmi uz klubiem un jāizstrādā sacensību formāts 2020./2021.gada sezonai.

Pirms čempionāta pārtraukšanas Riharda Lomaža pārstāvētā Vilērbānas ASVEL ar 21 uzvaru 25 spēlēs turnīra tabulā ieņēma otro vietu aiz "Monaco" komandas un priekšā "Dijon" vienībai, kurām bija tādas pašas uzvaru/zaudējumu bilances. Tikmēr Ojāra Siliņa pārstāvētā "Gravelines-Dunkerque" ar septiņiem panākumiem 25 dueļos bija priekšpēdējā starp 18 komandām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu