Bijušais Taisona treneris pastāsta, kā reiz ticis iespundēts tīģeru krātiņā (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Bijušais leģendārā boksera Maika Taisona treneris Džefs Feneks atklājis, ka reiz viņa audzēknis viņu iespundējis tīģeru būrī. 

Pēc tam, kad Taisons iznāca no cietuma, viņš savā savrupmājā dzīvoja kopā ar trim Bengālijas tīģeriem. Trenerim tie vairākkārt sagādājuši raizes.

Taisonu ar Feneku vieno ne tikai profesionālas, bet arī draudzīgas attiecības, taču kādu reizi treneris piedzīvojis satraucošu mirkli. 

"Pirmajā reizē, kad viesojos pie Maika un viņa tīģeriem, es nonācu to krātiņā. Viņš izdomāja pajokot un iespundēja mani tajā krātiņā. Teikšu godīgi - reti kas mani dzīvē baida, bet pēc šīs tikšanās ar tīģeriem biju spiests mainīt savu apakšveļu," "Fox Sports" citē Feneku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff fenech (@jefffenech_wbc) on

Taisona mājās Lasvegasā atradās arī puma. 

Reiz mēs kopā ar ģimenēm atpūtāmies Fīniksā un tad devāmies uz Maika mājām. Tobrīd viņam vēl bija maza puma. Atverot durvis, mēs redzējām, kā tā skraida pa māju un lēkā no galda uz galdu," atceras treneris. 

Taisonam patika dārgs, izšķērdīgs dzīvesveids. Viņš mīlēja dzīvniekus.

"Es tos mīlēju. Mēdzu gulēt kopā ar tiem. Jāsaka gan - priecājos, ka tomēr nācu pie prāta. Tas bija par vēlu, un skaidrs, ka nerīkojos pareizi, turot mājās tīģerus," savulaik pauda Taisons. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu