"Ak Bars" panāk jaunu vienošanos ar Azevedo

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Džastins Azevedo
Džastins Azevedo Foto: ak-bars.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Kazaņas "Ak Bars" spējusi vēl uz gadu savā sastāvā noturēt uzbrucēju Džastinu Azevedo, vēstīts kluba mājaslapā.

Kā vēsta komandas mājaslapā publicētā informācija, Azevedo ar Kazaņas vienību parakstījis viena gada līgumu, kas noslēgsies pēc 2020./21.gada sezonas.

Azevedo "Ak Bars" pievienojās 2014.gadā, bet četras sezonas vēlāk viņš tika kronēts par KHL čempionu. Tā gada sezonā uzbrucēju atzina par izslēgšanas spēļu vērtīgāko spēlētāju. 

Šajā sezonā hokejists 57 regulārā čempionāta spēlēs izcēlās ar 13 vārtiem un 24 rezultatīvām piespēlēm, bet četrās izslēgšanas spēlēs viņa rēķinā viens "gols".

Kopumā Kazaņas komandā Azevedo nospēlējis jau sešas sezonas.

"Ak Bars" komandai nākamajā sezonā sastāvā nav gaidāmas lielas izmaiņas, jo vienībā paliks vairāki līderi. Starp viņiem ir vārtsargs Timurs Biļalovs, aizsargs Dimitrijs Judins un uzbrucējs Patriss Kormjē. 

KHL arī vēsta, ka komanda veic pārrunas ar Stefanu da Kostu.

"Ak Bars" šosezon izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā līdz četrām uzvarām ar 4-0 pieveica Ņižņijnovgorodas "Torpedo", bet turpinājumā nāktos spēkoties ar Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo".

Tikmēr iepriekš minētā "Dinamo" parakstījusi divu gadu līgumu ar šīs sezonas KHL otro rezultatīvāko spēlētāju Dimitriju Jaškinu.

Jaškinam šī bija pirmā sezona KHL, jo iepriekšējās septiņas viņš pavadīja Ziemeļamerikā. Hokejists šosezon 64 spēlēs guva 34 vārtus un atdeva 35 rezultatīvas piespēles.

Jaškins ar 34 gūtiem vārtiem laboja "Dinamo" rekordu par visvairāk iemestajiem "goliem" vienas sezonas laikā.

Tāpat kā citas vadošās sporta līgās pasaulē, arī KHL koronavīrusa straujās izplatības dēļ nepaspēja noslēgt sezonu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu