Noskaties: Dāvja Bertāna Top 3 spēles šosezon

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: EPA/Scanpix

Dāvis Bertāns šosezon aizvada savas karjeras veiksmīgāko sezonu. Šī viņam ir pirmā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Vašingtonas "Wizards". Vienības mājas lapā apkopotas trīs Bertāna veiksmīgākās spēles 2019./2020. gada sezonā, īpašu uzvaru liekot uz latviešu snaipera tālmetiena īpašībām. 

Vidēji mačā Bertāns šosezon guvis 15,4 punktus un savācis 4,5 atlēkušās bumbas zem groziem. Viņš ir otrs rezultatīvākais spēlētājs "Wizards" komandā. 

3.) 5. decembris, 2019. gads. Vašingtonas "Wizards" - Filadelfijas "76ers"

  • Bertāns guva 25 punktus, realizējot septiņus no 13 tālmetieniem. 

Bertāns šajā mačā kļuva par pirmo "Wizards" spēlētāju kopš 2014. gada 1. marta, kurš puslaikā iemetis sešus tālmetienus un ne reizi nav kļūdījies. Pirms sešiem gadiem to iespēja Trevors Ariza. 

2.) 1. marts, 2020. gads. Vašingtonas "Wizards" - Goldensteitas "Warriors"

  • Bertāns guva 29 punktus, izcīnīja četras atlēkušās bumbas. Viņš realizēja 8 no 10 tālmetieniem. 

Ceturtajā ceturtdaļā Bertāns iemeta visus piecus izmestos tālmetienus, gūstot 15 punktus. Šī rūjienietim bija otrā spēle no trijām sezonā, kurās viņš iemetis vismaz astoņus trīspunktu metienus. 

1.) 10. decembris, 2019. gads. Vašingtonas "Wizards" - Šarlotas "Hornets"

  • Bertāns guva 32 punktus, savāca deviņas atlēkušās bumbas. Viņš iemeta astoņus no izpildītajiem 12 tālmetieniem.  

Šajā mačā Bertāns sasniedza savas karjeras rezultativitātes rekordu. Interesanti, ka pirmajā ceturtdaļā viņš guva vien divus punktus. Otrajā puslaikā Latvijas basketbolists iemeta 21 punktu, trāpot sešus no deviņiem tālmetieniem. 

-----------------

Bertāns šosezon vidēji spēlē trāpījis 3,7 tālmetienus, kas ir dalīts 4. labākais rādītājs visā NBA. Tikpat trejačus vidēji mačā trāpījis arī Dankans Robinsons no Maiami "Heat". 

Līderis ir Džeimss Hārdens (Hjūstonas "Rockets") ar 4,4 tālmetieniem, viņam seko Demjans Lilards (Portlendas "Trail Blazers") ar 3,9 trāpījumiem, bet trešais ir Badijs Hīlds (Sakramento "Kings") ar 3,8 trīspunktniekiem.

Pirmās trīs sezonas pasaules spēcīgākajā līgā Bertāns aizvadīja Sanantonio "Spurs" sastāvā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu