ULEB Eirolīgas sezona, iespējams, tiks noslēgta Kauņā un Viļņā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Šarūns Jasikevičus
Šarūns Jasikevičus Foto: SIPA/Scanpix

ULEB Eirolīgas vadība sezonas atlikušajām spēlēm izsver trīs norises vietas, starp kurām ir arī Lietuvas pilsētas Kauņa un Viļņa, vēsta Itālijas laikraksts "Gazzetta dello Sport".

ULEB Eirolīgas vadītājs Eds Skots pirms divām nedēļām jau norādīja, ka viņš kopā ar kolēģiem izsver trīs dažādus risinājumus sezonas noslēgšanai. Viens no tiem paredzētu spēles aizvadīt divās arēnās, kā tas notiek Pasaules kausā vai Eiropas čempionātos.

Šis scenārijs gan tiktu pielietots vien tad, ja sezonu neizdotos izspēlēt pēc iepriekš paredzētā grafika, kā arī nerastos iespēja to pagarināt.

Tikmēr Itālijas laikraksts "Gazzetta dello Sport" vēsta, ka Eirolīgas vadība vēl izskata iespēju šosezon aizvadīt atlikušās sešas spēļu kārtas, pēc kurām sekotu izslēgšanas turnīrs ar astoņu komandu dalību. 

Šo plānu ULEB Eirolīgas organizatori vēlas piepildīt vienā vai vairākās pilsētās, starp kurām izvēlētas Maskava, Atēnas, kā arī Kauņa un Viļņa. Laikraksts ziņo, ka favorīta lomā patlaban ir abas Lietuvas pilsētas.

ULEB Eirolīgas prezidents Žordi Bertomeu iepriekš norādīja, ka lēmums par sezonas turpinājumu konkrētā vietā varētu tikt pieņemts līdz maija beigām.

Eirolīgā izslēgšanas spēlēs no latviešu pārstāvētajām vienībām nodrošināta Rolanda Šmita pārstāvētajai "Barcelona", kā arī Jāņa Strēlnieka Maskavas CSKA. Tāpat izslēgšanas spēļu zonā ir arī Jāņa Timmas un Daira Bertāna pārstāvētā Maskavas apgabalu "Himki".

Marta otrajā pusē ULEB Eirokausā bija jāsakās ceturtdaļfināla izspēlei, taču neilgi pirms tam turnīrs tika apturēts koronavīrusa straujās izplatības dēļ.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu