PSG nosauc spēlētājus, kurus vēlētos saņemt no "Barcelona" Neimara maiņas darījumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Neimars FC "Barcelona" krāsās
Neimars FC "Barcelona" krāsās Foto: AFP / Scanpix

Francijas futbola grands Parīzes "Saint-Germain" (PSG) apmaiņā pret savu zvaigzni Neimaru vēlētos vismaz trīs "Barcelona" futbolistus, vēsta portāls "Sports.ru".

PSG savā sastāvā vēloties redzēt vairāk francūžu, tāpēc pret Neimaru tā labprāt no "Barcelona" iegūtu Usmanu Dembeli, Samuelu Umtiti un Žanu Klēru Todibo.

Pagājušajā vasarā Katalonijas klubs bija gatavs šķirties no 130 miljoniem eiro un trim spēlētājiem - Dembeles, Todibo un Ivana Rakitiča, lai savā rīcībā iegūtu slaveno brazīlieti. PSG toreiz šo piedāvājumu noraidīja.

Iepriekš Spānijas mediji ziņoja, ka "Barcelona" vairs neveltīs savu enerģiju spēlētāju tirgū, lai censtos atgūt Neimaru, kurš 2017.gadā uz PSG devās par rekordlielu summu - 222 miljoni eiro.

Futbola sezona teju vai visā pasaulē apturēt jau kopš marta vidus, bet Spānijas līgas vadītāji jau pauduši cerību, ka kājbumbas spēle valstī varētu atsākties maijā. Tāpat sezonu atsākt maijā cer arī Vācijas bundeslīga.

Līdz sezonas pārtraukuma izsludināšanai "Barcelona" ar 58 punktiem 27 mačos bija pirmā, bet PSG Francijas čempionāta augšgalā atrodama ar 68 punktiem 27 dueļos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu