Bijušais Taisona treneris: Maiks vēl šajā vecumā minūtes laikā nokautētu Vailderu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: EPA/Scanpix

Kādreizējais leģendārā amerikāņu boksera Maika Taisona treneris Džefs Feneks uzskata; ja viņa audzēknis nopietni patrenētos, viņš ātri vien nokautētu bijušo WBC čempionu Deonteju Vailderu. 

Vailders savas karjeras laikā uzvarējis 42 no 44 cīņām, pirms spēkošanās ar britu Taisonu Fjūriju 41 dueli noslēdzot ar nokautu, bet viena cīņa bija noslēgusies neizšķirti. Kopš februāra viņa kontā arī viens zaudējums. 

"Bokss vairs nav tāds, kāds tas bija agrāk. Es garantēju, ja Maiks patrenētos sešas nedēļas, viņš Vailderu nokautētu vienas minūtes laikā. Viņš Deonteju izsmērētu. Ja jau to varēja izdarīt Taisons Fjūrijs..." izdevums "BoxingScene" citē Feneka teikto. 

Taisons šobrīd ir 53 gadus vecs. Savas karjeras laikā viņš aizvadīja 58 cīņas, kurās guva 50 uzvaras (44 ar nokautu). Amerikāņu bokseris piedzīvoja sešus zaudējumus, bet divas cīņas atzītas par nenotikušām. 

"Jā, Fjūrijs ir foršs bokseris, taču viņš ir tālu no tāda, kuru varētu saukt par nokautētāju. Maiks iznīcinātu šos puišus, viņi nav viņa līmenī. Fūrijam ir prasmes, bet Vailderam nav nekas cits kā spēcīgs sitiens," pauda Feneks.

Fjūrija - Vaildera trešais duelis paredzēts šogad. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu