Bļugers kopā ar komandas biedriem ziedo picas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas hokejists Teodors Bļugers kopā ar vēl trim Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" komandas biedriem ziedoja 500 picas vietējās kopienas locekļiem, ziņo klubs.

"Penguins" spēlētāji Bļugers, Tristans Džerijs, Sems Lafertijs un Džons Marino picēriju ķēdē "Fox's Pizza Den" iegādājās 500 picas, lai ziedotu tās pieciem kopienu centriem Pitsburgas reģionā. Vēl tikpat picu pievienoja picērija.

"Fox's Pizza Den" darbinieki piektdien tās izplatīja Nortsaidas Notrvjūhaitsas patversmei, Rietumpensilvānijas Zēnu un meiteņu klubā Makkīsrokā, ātrās palīdzības stacijā Tērtlkrīkā, Tarentas jahtu ostā un Baltās lilijas baptistu baznīcā Šartjērssitijā.

Akcijas mērķis bija palīdzēt pabarot tos bērnus un viņu ģimenes, kuri parasti paļaujas uz kopienas vai skolu gādāto ēdienu.

"Mēs lepojamies ar saviem spēlētājiem, ka viņi palīdz mūsu kopienas locekļiem," sacīja "Penguins" prezidents un izpilddirektors Deivids Morhauss. "Šajos sarežģītajos laikos mums visiem ir svarīgi būt kopā, lai atbalstītu tos, kurus skārusi koronavīrusa pandēmija.

""Fox's Pizza Den" ir pagodināta dalīties ar mūsu resursiem un būt kopā ar Pitsburgas "pingvīniem", lai atbalstītu mūsu mikrorajonus," sacīja picēriju tīkla prezidents Džims Fokss. "Mēs ar prieku pievienojamies šai atbalstītāju komandai, lai palīdzētu tiem, kuriem tas šajā grūtajā laikā mūsu pilsētā ir nepieciešams."

"Mūsu pusaudži ir bijuši saistīti ar mums katru dienu tiešsaistes virtuālajās programmās un aktivitātēs kopš brīža, kad Covid-19 pārtrauca mūsu Karjeras darbu programmu," piebilda Rietumpensilvānijas Zēnu un meiteņu kluba prezidente un izpilddirektore Liza Abela-Palmjeri. "Mēs esam tik pateicīgi "Penguins" par siltas picas maltītes ziedošanu bērniem un ģimenēm, ar kurām mēs strādājam. Šis prieks un laipnība ir tieši tas, kas mūsu bērniem ir jāredz tieši tagad."

Bļugers NHL 2019./2020.gada sezonas 69 spēlēs sakrāja deviņus vārtus un 13 rezultatīvas piespēles, kā arī +/- rādītāju divi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu