Šabala pārtrauc sadarbību ar Polijas klubu "Miedž"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Valērijs Šabala
Valērijs Šabala Foto: Sanita Ieva Sparāne (Latvijas Futbola federācija)

Latvijas futbolists Valērijs Šabala vienojies par līguma laušanu ar Polijas otrās līgas komandu "Miedž", piektdien savā interneta mājaslapā paziņoja klubs.

Polijas otrās līgas komandai Legņicas "Miedž" Šabala pievienojās pagājušā gada jūnijā.

"Uzbrucējs Valērijs Šabala lauzis līgumu ar Legņicas "Miedž" pēc abpusējas vienošanās," vēsta ieraksts kluba mājaslapā.

Iepriekš Šabala Legņicā jau bija spēlējis 2015./2016.gada sezonas sākumā, kad viņu poļu komandai bija izīrējis Beļģijas klubs "Club Brugge".

2019.gada vasaras pārtraukumā uzbrucējs otro reizi pievienojās "Miedž", pārnākot uz to no citas Polijas otrās līgas komandas Belsko-Bjalas "Podbeskidzie", kuras rindās viņš pagājušajā sezonā iesita 12 vārtus, kļūdams par turnīra labāko snaiperi.

Šajā sezonā latvietim tik labi neveicās. 16 līgas mačos un trijās Polijas kausa spēlēs Šabala guva tikai divus vārtus. "Laika gaitā viņš zaudēja vietu pamatsastāvā un nepieņēma rezerves lomu. Galu galā viņa līgums tika izbeigts, pusēm savstarpēji vienojoties," vēsta klubs, novēlot 25 gadus vecajam Latvijas futbolistam veiksmi turpmākajā karjerā.

Kopš 2014.gada jūlija, kad Šabala no rīgas "Skonto" kluba devās leģionāra gaitās, viņš komandas mainījis jau 14 reizes. Tiesa, liela daļa viņa ceļojumu saistīti ar "Club Brugge" spēlētāja izīrēšanas operācijām un atgriešanos klubā, kura pamatsastāvā viņš neiekļuva.

Latvijas izlases rindās Šabala laukumā devies 53 spēlēs, kurās 12 reizes iekaroja pretinieka vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu