Vaits: Nedomāju, ka Usiks kļūs par pasaules čempionu smagsvaros (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks un Dilans Vaits
Oleksandrs Usiks un Dilans Vaits Foto: Reuters/AP/Scanpix/TVNET kolāža

Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks tuvākajā laikā nekļūs par pasaules čempionu smagsvaru kategorijā, uzskata bokseris Dilans Vaits no Lielbritānijas.

33 gadus vecais Usiks profesionāla boksera karjerā izcīnījis 17 uzvaras 17 cīņas. Kļuvis par absolūto pasaules čempionu pirmajā smagajā svarā (līdz 90,7 kg), ukrainis izlēma karjeru turpināt smagsvaru kategorijā.

"Es tā nedomāju," portālā "boxingnews24.com" citēts Vaits, kurš atbildēja uz jautājumu, vai Usiks varētu kļūt par pasaules čempionu arī smagsvaru kategorijā. 

Vaits gan atzīst, ka Usiks pie apstākļu sakritības varētu kļūt par pasaules čempionu smagsvaros, tomēr viņš domā, ka tas nenotiks.

"Patiesībā viņš var. Ar pareizo menedžmentu, ar pareizajām cīņām viņš var. Bet ne tagad. Domāju, ka viņš nav pietiekami fiziski spēcīgs, lai uzveiktu kādu no čempioniem," uzskata Vaits.

WBA, WBO un IBF pasaules čempiona jostas smagsvaru kategorijā pieder Lielbritānijas bokserim Entonijam Džošua, bet WBC tituls patlaban ir britu cīkstoņa Taisona Fūrija īpašumā.

"Viņam (Usikam) ir prasmes, boksēšanas tehnika. Bet es domāju, ka viņš nav fiziski pietiekami spēcīgs vai pietiekami liels," teica Vaits, kurš uzskata, ka Usiks neuzveiktu 12 raundu cīņā Džošua vai Fjūriju.

32 gadus vecais Vaits karjerā izcīnījis 27 uzvaras un piedzīvojis vienu zaudējumu - 2015. gadā pret Džošua.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu