Maikls Džordans: Džeksons ieradās, lai savāktu no manis bumbu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Maikls Džordans
Maikls Džordans Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Leģendārais Maikls Džordans atzinis, ka sākotnēji nebijis priecīgs, ka par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Čikāgas "Bulls" galveno treneri apstiprināja Filu Džeksonu. 

ESPN 26. aprīlī demonstrēja vēl divas dokumentālās filmas "The Last Dance" ("Pēdējā deja") sērijas, kas vēsta par Džordanu un deviņdesmito gadu Čikāgas "Bulls". 

Filmā iekļautas intervijas ar Skotiju Pipenu, Denisu Rodmenu, Stīvu Keru, galveno treneri Filu Džeksonu, kā arī citām līgas zvaigznēm - Čārlzu Bārkliju, Patriku Jūingu, Maģisko Džonsonu, Kobi Braientu un daudziem citiem.

"The Last Dance" trešajā un ceturtajā sērijā atklājās, ka Džordans nebija sajūsmā par Džeksona nonākšanu pie "Bulls" stūres. Viņš kā galvenais treneris Čikāgā strādāja no 1989. līdz 1998. gadam. 

"Es nebiju Džeksona fans. Viņš komandā ieradās, lai savāktu bumbu no manām rokām," filmā sacīja Džordans. 

Džeksons gan ar "Bulls" deviņdesmitajos gados izcīnīja sešus NBA titulus. 

Tāpat kā pēc pirmo divu sēriju publiskošanas, arī trešā un ceturtā sociālajos tīkos izraisīja plašas diskusijas. Sajūsmu par "The Last Dance" neslēpj Donovans Mičels, Zeks Lavīns, Dveins Veids, Kevins Lavs un citi. 

Džordans savu piekrišanu vairāk nekā 20 gadus veco kadru publiskošanai deva tikai 2016. gadā. Nesen viņš izteicās, ka pēc visu sēriju noskatīšanās NBA līdzjutēji visā pasaule domās, ka viņš ir "briesmīgs cilvēks".

Dokumentālais seriāls sākotnēji bija ieplānots kā sporta fanu izklaide vasarā, bet koronavīrusa Covid-19 pandēmija ieviesa savas korekcijas, liekot ASV mediju milzim ESPN to demonstrēt jau aprīlī.

Nākamās divas sērijas tiks demonstrētas svētdien. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu