Laikraksts: Porziņģis ielidojis Liepājā pa tiešo no Dalasas (10)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: facebook.com

Laikraksta "Kurzemes Vārds" rīcībā ir neoficiāla informācija, ka svētdien no Dalasas uz Liepāju atlidojis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Kristaps Porziņģis.

Iespējams, visneparastākais reiss Liepājas lidostas vēsturē bija svētdien, 26. aprīlī, kad lidosta apkalpoja starptautisko civilo reisu ASV - Latvija - Dānija, kurš tika izpildīts ar gaisa kuģi "Bombardier Global 6000".

Ar šo reisu uz Liepāju atlidojuši divi pasažieri. Pēc interneta vietnes "flightradar24.com" informācijas, lidmašīna bija atlidojusi no Dalasas, vēsta portāls "liepajniekiem.lv". 

Tieši "Bombardier Global 6000" ir Dalasas "Mavericks" vienības īpašnieka Marka Kjūbana rīcībā.

Tik tāls lidojums lidostā apkalpots līdz šim nebija - atzīst SIA "Aviasabiedrība Liepāja" valdes loceklis Agris Sprūde. Viņš pastāsta, ka aprīlī Liepājas lidosta apkalpojusi trīs privātus lidojumus, ar kuriem mājās nogādāti repatrianti.

Gadījumā, ja baumas par Porziņģa atgriešanos dzimtenē ir patiesas, viņam 14 dienas nāksies pavadīt pašizolācijā. Tāpat šis fakts ļauj domāt, ka NBA sezona nesāksies ātrāk par jūniju. Paredzams, ka arī pēc atgriešanās ASV latvietim nāktos laiku pavadīt paškarantīnā.

NBA sezona jaunā koronavīrusa Covid-19 pandēmijas dēļ ir pārtraukta uz nenoteiktu laiku. ASV ir Covid-19 visvairāk skartā valsts pasaulē. Šajā valstī reģistrēti jau vairāk nekā miljons saslimšanas gadījumu. Vairāk nekā 56 000 cilvēku miruši. 

Porziņģis aizvada savu pirmo sezonu Dalasas "Mavericks" komandā. Vidēji spēlē viņš šosezon guvis 19,2 punktus un izcīnījis 9,5 atlēkušās bumbas.

"Mavericks" šobrīd ar 67 spēlēs izcīnītām 40 uzvarām ieņem septīto vietu Rietumu konferencē. Regulārajā turnīrā jāaizvada 82 mači. 

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu