Rodmena bijusī sieva: Nodarbojāmies ar seksu arī basketbola laukumā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Deniss Rodmens.
Deniss Rodmens. Foto: AFP / Scanpix

Pikantas detaļas par kopā pavadīto laiku ar bijušo Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Čikāgas "Bulls" dumpinieku Denisu Rodmenu atklājusi viņa bijusī sieva Karmena Elektra.

Elektras un Rodmena laulība nebija ilga, jo abi apprecējās 1998. gada novembrī, bet izšķīrās nākamā gada martā. Abi par laulātajiem kļuva Lasvegasā.

Elektra dokumentālā seriāla "The Last Dance" ceturtajā sērijā stāsta to, kā aiz dīvāna slēpās no Maikla Džordana, kad viņš ieradās pēc Rodmena, lai nogādātu viņu treniņā pēc vairāku dienu vētrainas uzdzīves.

Elektra bijusi "Playboy" modele, kā arī filmējusies seriālā "Pludmales patruļa". Viņa atceras, ka Rodmens ārpus laukuma bijis mežonīgs uzdzīvotājs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“She a real rough ryder, let me get behind her ‘ quote @salo98carde

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

"Kādu dienu, kad "Bulls" spēlētājiem bija brīvdiena, Deniss man bija sagatavojis pārsteigumu. Viņš man aizsēja acis un uzsēdināja uz sava motocikla. Kad atvēru acis, biju "Bulls" treniņhalles laukuma centrā," sarunā ar "Los Angeles Times" atcerējās Rodmena bijusī sieva.

"Mēs bijām kā divi bērni konfekšu veikalā. Ēdām saldējumus uz kociņa un nodarbojāmies ar seksu gandrīz katrā treniņcentra vietā. Darījām to fizioterapeita kabinetā, svaru zālē, arī uz laukuma."

"Bulls" komanda savus ziedu laikus piedzīvoja deviņdesmitajos gados. Trīs gadus pēc kārtas (1996., 1997. un 1998. gads) tā bija līgas spēcīgākā vienība. 

Pēc 1997./1998. gada sezonas Čikāgas komandu skāra lielas pārmaiņas. To atstāja Skotijs Pipens, Rodmens pārgāja uz Losandželosas "Lakers", bet Maikls Džordans pagāja malā no basketbola. 

Kopumā deviņdesmitajos gados "Bulls" ieguva sešus NBA čempiontitulus. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu