Virtuālo spēļu faniem ir iespēja izcelt lielo naudas balvu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Kad sporta pasaulē viss ir apstājies un nekas nenotiek, tas ir īstais laiks, lai e-sporta fani sarosītos un piedalītos virtuālo spēļu turnīros.

No 4. līdz 11. maijam "Ghetto Games" organizēs virtuālo sporta spēļu turnīrus, kuros ir iespēja laimēt balvas no turnīru sadarbības partneriem. Turnīri tiks rīkoti tādos sporta veidos kā NBA, NHL, FIFA, UFC, un klāt nāks divi jaunumi - Call Of Duty Warzone un Counter Strike:GO. Turnīri norisināsies ar datoru, Playstation 4 un Xbox One konsolēm.

Nākošās nedēļas laikā ikvienam interesentam būs iespēja piedalīties kādā no 8 turnīriem, lai cīnītos par iespaidīgām balvām no BK "VEF Rīga", Hokeja Skolas "Rīga", lampa.lv, probasketball.eu, FK "Spartak", "Budoland" un "Ghetto Games".

Sporta spēļu turnīri norisināsies no 4. līdz 8. maijam, kurās tiks izspēlētas grupu spēles, "play-off" un lielie fināli tiks rādīti tiešraidē - "Ghetto TV" YouTube kanālā.

Turnīra organizatori sola arī divus jaunumus - COD Warzone un CS:GO turnīrus, kuri sāksies 6. maijā un noslēgsies attiecīgi 10. un 11. maijā ar tiešraides translāciju "Ghetto TV" kanālā. Vērts pieminēt, ka CS:GO dalībnieki cīnīsies par 400 eiro lielu balvas fondu no lampa.lv.

Haralds Kārlis, kurš ir viens no organizatoriem, atzīst, ka "e-sports pašlaik ieņem lielu lomu sporta dzīvē, tāpēc ir tikai loģiski veidot un attīstīt šādu turnīru norisi, kā arī tā ir iespēja mums kā organizācijai piesaistīt jaunu auditoriju."

Reģistrēties turnīriem iespējams ghetto.lv e-sporta sadaļā, kurā ikviens var atrast detalizētu informāciju gan par turnīru laikiem, izspēles kārtību, gan par balvu fondu un citu informāciju, kas ir saistīta ar pasākuma norisi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu