Latvijas futbolists Perepļotkins saņem diskvalifikāciju par manipulēšanu ar spēļu rezultātiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Latvijas futbolists Andrejs Perepļotkins par iesaistīšanos manipulēšanā ar spēļu rezultātiem saņēmis sešu mēnešu diskvalifikāciju no visām ar futbolu saistītām aktivitātēm, trešdien ziņoja Latvijas Futbola federācijas (LFF).

Šādas sankcijas spēlētājam Lietuvas teritorijā 11.februārī piemēroja Lietuvas Futbola federācija. 27.aprīlī Cīrihē Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) Disciplinārlietu komiteja lēma, ka Perepļotkina diskvalifikācija ir spēkā visā pasaulē.

"LFF ar saviem starptautiskajiem kolēģiem godīgas spēles noteikumu pārkāpšanas gadījumos sadarbojas ļoti aktīvi," notikušo komentēja LFF ģenerālsekretārs Edgars Pukinsks. "Prieks, ka kopīgiem spēkiem, daloties ar informāciju un veicot saskaņotas darbības, izdodas izgaismot cilvēkus, kuriem futbolā nav vietas."

Diskvalifikācija futbolistam, kurš iepriekšējā sezonā pārstāvēja Lietuvas pirmās līgas klubu "Kupiškis", ir spēkā līdz 11.augustam.

Ukrainā dzimušajam futbolistam 2007.gadā tika piešķirta Latvijas pilsonība. No 2005. līdz 2010.gadam futbolists spēlēja Rīgas "Skonto", kur atgriezās arī 2016.gadā, bet vēl savā karjerā viņš spēlējis tādos klubos kā Harkovas "Metallist", "Anderlecht", "Southampton", kā arī pašreizējā Veina Rūnija pārstāvētajā "Derby" klubā Anglijā.

Latvijas izlases rindās pussargs aizvadījis 36 spēles, kurās guvis trīs vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu