Strēlnieka CSKA zaudēs sponsorēšanas darījumu četru miljonu dolāru vērtībā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Strēlnieks
Jānis Strēlnieks Foto: vtb-league.com

Jāņa Strēlnieka pārstāvētais Maskavas CSKA basketbola klubs koronavīrusa krīzes dēļ zaudēs sponsorēšanas līgumu četru miljonu ASV dolāru (3,7 miljoni eiro) vērtībā, zaudējot kluba galveno sponsoru, ziņo tīmekļa vietne "eurohoops.net".

Maskavas CSKA zaudēs sponsorēšanas līgumu ar Krievijas vadošo aviokompāniju "Aeroflot", jo līgums netiks atjaunots nākamajai sezonai. Saskaņā ar darījumu CSKA uzņēmums gadā saņēma četrus miljonus dolāru.

"Ņemot vērā situāciju ar gaisa pārvadājumiem pasaulē, sponsoru līdzekļus šobrīd nav iespējams atpelnīt," Krievijas ziņu aģentūrai TASS teica CSKA prezidents Andrejs Vatutins. Septiņkārtējie Eirolīgas čempioni ir sadarbojušies ar "Aeroflot" kopš 2014.gada.

"Ar šo saspringto kalendāru un divām vai trīs spēlēm nedēļā Krievijas lielākās aviosabiedrības atbalsts mums bija svarīgs un nepieciešams. Čarterlidojums Eirolīgas komandai nav greznība, bet gan nepieciešamība," minēja Vatutins.

Iepriekš aprīlī Vatutins izteicās, ka cer, ka klubs turpinās sponsorēšanas vienošanos ar lidsabiedrību. Lai ceļotu uz spēļu galamērķiem, CSKA izmantoja "Aeroflot" čarterlidojumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu