"Liepājas" futbolisti atsāk treniņu procesu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: fkliepaja.lv

Latvijas virslīgas futbola čempionāta kluba "Liepāja" futbolisti trešdien atsāka treniņu procesu kopējā grupā, kas nebija aizvadīts vairāk kā mēnesi, ziņo klubs.

Kopš marta vidus, kad tika paziņots par liegumu aizvadīt treniņus sporta bāzēs kopējā grupā, "Liepājas" treneri izsūtīja spēlētājiem individuālu treniņu grafiku katrai dienai. Trešdien pēc ilgāka laika visa komanda aizvadīja kopējo treniņu "Velnciema stadionā" Liepājā.

""Liepāja" vērsās pie Liepājas pašvaldības ar juridiski pamatotu lūgumu izmantot pilsētas infrastruktūru profesionālo sportistu treniņu procesu nodrošināšanai, uz ko saņēmām pozitīvu atbildi," ziņo klubs savā tīmekļa vietnē.

"Prieks ir atgriezties laukumā. Protams, saprotam situācijas nopietnību un pret to izturamies ļoti nopietni, tādēļ arī pirms treniņa un treniņu laikā ievērojam visas rekomendācijas," atsākto treniņu procesu komentē "Liepājas" galvenais treneris Andrejs Kaļiņins. "Liels paldies pašvaldībai un visām iesaistītām personām, kas ļāva mums tik ātrā laikā kopš ārkārtējās situācijas noteikumu pieņemšanas doties laukumā un atsākt treniņus."

"Liepāja" apstiprina, ka treniņu laikā tiek ievēroti noteikumi un ierobežojumi, lai būtu pēc iespējas drošāki treniņu apstākļi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu