Maikls Džordans reiz noraidījis 100 miljonu dolāru piedāvājumu (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Maikls Džordans
Maikls Džordans Foto: Reuters/ScanPix

Maikla Džordana ilggadējais aģents Deivids Falks atklājis, ka basketbolists reiz atteicis finansiāli ļoti izdevīgam piedāvājumam, vēsta "Fox Sports".

Maikls Džordans ir visu laiku bagātākais sportists. Varētu šķist, ka 100 miljoni ASV dolāri (91,21 miljoni eiro) arī priekš viņa standartiem ir augsta summa. Bet leģendārajam aizsargam ir citas domas.

"Pirms trīs gadiem viņam atradu 100 miljonu piedāvājumu. Viņam tikai bija jāatļauj izmantot savu vārdu, kā arī jāziedo divas stundas sava laika, lai piedalītos promotēšanas pasākumā. Maikls šim darījumam nepiekrita," atcerējās Falks.

"Lai Dievs viņu svētī! Viņš ir tik panākumiem bagāts, ka var darīt visu, ko vēlas, vai arī nedarīt lietas, ko nevēlas. Viņš ļoti, ļoti uzmanīgi izvēlās, kur ir gatavs iesaistīties," turpināja aģents.

Diemžēl aģents neatklāja, kāpēc miljardieris nav vēlējies piekrist minētajam darījumam.

Tāpat Džordans reiz atteicis septiņu miljonu piedāvājumam par dalību vienas dienas golfa turnīrā Āzijā. Protams, ka septiņi miljoni nobāl, ja Džordanu nespēja uzrunāt teju 14 reizes apjomīgāks piedāvājums.

"Forbes" dati liecina, ka Džordana kopējā bagātība sastāda 2,1 miljardu ASV dolāru (1,92 miljardi eiro), kas viņu padara par pārliecinoši bagātāko sportistu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu