Daugaviņa pārstāvētā "Vitjaz" par 99% nokomplektējusi sastāvu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: www.spartak.ru

Latvijas hokeja izlases uzbrucēja Kaspara Daugaviņa jaunajā darba vietā Maskavas apgabala "Vitjaz" pirms sezonas sākuma nav gaidāmas lielas izmaiņas sastāvā, jo tas jau par 99% ir nokomplektēts, pavēstīja kluba ģenerālmenedžeris Igors Varickis.

"Vitjaz" 1.maijā, kad atvērās spēlētāju tirgus, parakstīja vairākus līgumus, tostarp arī ar leģionāriem. Bez Daugaviņa komandai izdevies iegūt arī zviedrus Linusu Hulstromu, Matiasu Tedenbiju un kanādieti Džastinu Denfortu. Tāpat komandai pievienojās divi Krievijas hokejisti Artjoms Borodkins un Fjodors Maļihins, kurš iepriekš bija Daugaviņa komandas biedrs.

"Komandas mugurkauls ir par 99% salikts. Mums ir pieci leģionāri, kā arī ar vārtsargu līniju viss ir kārtībā," pauda Varickis. "Turpmāk tiks veikti maiņas darījumi ar spēlētājiem, kuri pagaidām netiek komandas sastāvā."

"Vitjaz" komandā leģionāri, visticamāk, vairs netiks piesaistīti, jo līgums ir arī līdzšinējam tās spēlētājam Jakubam Jeržābekam.

"Jau iepriekš esmu teicis, ka neesam tā komanda, kas savā paspārnē var turēt sešus leģionārus. Mums ir stabils budžets, no kura rāmjiem arī neizejam. Mūsu algu griesti nav kļuvuši lielāki," skaidroja ģenerālmenedžeris.

Krievijas mediji iepriekš arī ziņoja, ka Maskavas apgabala komandā nākamajā sezonā spēlēs arī Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pieredzi iekrājušais Aleksandrs Sjomins. Tieši viņš šosezon bija rezultatīvākais "Vitjaz" hokejists, 50 spēles izceļoties ar 18+20.

Šajā sezonā "Vitjaz" sasniedza izslēgšanas spēles, bet jau pirmajā kārtā sērijā līdz četrām uzvarām ar 0-4 piekāpās titulētajai Sanktpēterburgas SKA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu