Treneris: Maikam Taisonam ātrums un spēks ir kā 21 gada vecumā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Maikam Taisonam ātrums un spēks ir kā 21 gadu vecam bokserim, intervijā ESPN izteicies treneris Rafaels Kordeiro.

Pagājušajā nedēļā internetā lielu popularitāti ieguva Taisona treniņa video, kurā redzams, ka slavenais ASV bokseris joprojām ir ātrs un sit spēcīgi.

Taisona sociālajos tīklos publicēto video noskatījušies miljoniem cilvēku ("Instagram" vairāk nekā 9 miljoni, "Twitter" vairāk nekā 8 miljoni skatījumu).

Video redzamais treneris, kurš uzņēma bijušā pasaules čempiona sitienus, 53 gadus vecā boksera spēku un ātrumu vērtē atzinīgi.

"Nezināju, ko gaidīt," sacīja treneris. "Viņš nebija sitis pa cimdiem gandrīz 10 gadus. Negaidīju to, ko redzēju."

"Es redzēju puisi, kuram ir ātrums un spēks kā 21, 22 gadu vecumā," uzskata Kordeiro.

Treneris, kurš labāk pazīstams ar darbu jauktajā cīņas mākslā (MMA), norādīja, ka ikvienam cīkstonim jābūt labā formā, lai ringā stātos pretī 2020. gada Taisonam.

Kordeiro ar "Dzelzs Maiku" strādā trešo nedēļu pēc kārtas. Treniņi ilgst 60 līdz 90 minūtes. Treneris uzskata, ka sešu mēnešu laikā Taisons spētu sekmīgi atgriezties boksā. 

"Tas nav joks," uzsvēra treneris. Viņš arī norādīja, ka esot uzfilmēti un tikšot publiskoti vēl videomateriāli, kas apliecinot "vairāk spēka, vairāk ātruma".

Pat ja Taisons tiešām spēj atgriezties boksā, vai viņš to vispār vēlas? 

"Es nezinu," sacīja Kordeiro. "Bet varu teikt to - ja viņš kaut ko vēlas darīt nākotnē, mēs būsim par 100% gatavi to darīt."

"Vai spējat iztēloties trešo cīņu pret Evanderu Holifīldu," vaicāja Taisona treneris Kordeiro.

Taisons karjerā divreiz zaudēja Holifīldam. Otrajā duelī Taisons pretiniekam nokoda daļu auss un saņēma diskvalifikāciju.

Jau vēstīts, ka Taisons nesen atklāja, ka viņš vēlas atgūt sportisko formu, lai aizvadītu 3-4 raundu paraugcīņas labdarības nolūkos.

Profesionāla boksera karjerā, kuru Taisons noslēdza 2005. gadā, viņš izcīnīja 50 uzvaras (44 nokauti) un piedzīvoja sešus zaudējumus.

Taisons ir visu laiku jaunākais bokseris, kurš kļuvis par pasaules čempionu smagsvaros. Viņam tas izdevās 20 gadu, četru mēnešu un 22 dienu vecumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu