Puļevs: Džošua ir nobijies. Es viņu sakaušu - brutāli

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Entonijs Džoša un Kubrats Puļevs
Entonijs Džoša un Kubrats Puļevs Foto: AFP/SCANPIX

Bulgārijas bokseris Kubrats Puļevs intervijā "Sky Sports" paudis pārliecību, ka viņš spēs uzveikt pasaules čempionu Entoniju Džošua.

Puļeva un Džošua cīņa bija paredzēta 20. jūnijā Londonā futbola kluba Totenhemas "Hotspur" stadionā, taču koronavīrusa pandēmijas dēļ duelis pagaidām ir atlikts.

39 gadus vecais Puļevs paudis pārliecību, ka viņš spēs uzveikt WBA Super, IBF, WBO, un IBO pasaules čempiona jostu īpašnieku Džošua, kad viņi abi tiksies ringā.

"Esmu daudz precīzāks nekā viņš, kā arī daudz gudrāks bokseris. Un es viņu sakaušu. Brutāli," sacīja Bulgārijas bokseris, kurš karjerā guvis 28 uzvaras un cietis vienu zaudējumu.

Puļevs uzskata, ka Džošua ir nobijies, jo cīņu vēlas aizvadīt dzimtajā Lielbritānijā.

"Domāju, ka tas ir acīmredzami - tāpēc ka viņš ir nobijies. Neredzu nevienu citu iemeslu," teica Puļevs. "Kāpēc tai jānotiek Londonā? Kāpēc cīņa nevar notikt nevienā citā vietā?"

Puļevs apgalvo, ka viņa pārstāvji piedāvājuši vairākas citas norises vietas - Stambulu, Lasvegasu, Ņujorku, Saūda Arābiju.

"Un tad es saņēmu atbildi, ka Džošua man stāsies pretī tikai Londonā, citā gadījumā cīņas nebūs vispār. Protams, ka piekritu šiem nosacījumiem," pastāstīja Puļevs.

"Mani nesatrauc vieta. Es nekad neprasīju, lai cīņa notiktu Sofijā. Kopš pirmās dienas es vēlējos, lai cīņa notiek neitrālā vietā, kas būtu godīgi abām pusēm," norādīja bulgārs.

"Patiesam cīkstonim nav tādas ideālās vietas, viņš var cīnīties jebkur un nesatraukties ne par ko. Konkrētas vietas izvēlēšanās ir gļēvulība. Varu nosaukt divus citus bokserus, kuri atbilst šim aprakstam, - Dilans Vaits un Džarels Millers, kuri atteicās doties uz Sofiju un tikties ar mani."

Medijos parādījusies informācija, ka Džošua nākamo cīņu tomēr varētu aizvadīt pret savu tautieti Taisonu Fjūriju, kurš februārī uzveica amerikāni Deonteju Vailderu un ieguva WBC pasaules čempiona jostu.

"Viņš nevar tikties ar Fjūriju, tāpēc ka viņš ir parakstījis līgumu cīnīties pret mani. Turklāt šajā pašā kontraktā ir iekļauti punkti par nopietnu kompensāciju, ja cīņa nenotiek," sacīja Puļevs.

"Tajā pašā laikā Fjūrijam ir līgums par trešo cīņu pret Vailderu. Ne es, ne Vailders neatteiksies no šīm cīņām," teica Bulgārijas bokseris.

Puļevs karjerā 29 cīņās vienīgo zaudējumu piedzīvojis pret bijušo pasaules čempionu ukraini Vladimiru Kļičko, pretinieka pārākumu atzīstot 2014. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu