Rīgas "Dinamo" atstāj vēl viens uzbrucējs

CopyDraugiem X Whatsapp
Kirils Sļepecs
Kirils Sļepecs Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Iepriekšējā sezonā Rīgas "Dinamo" komandā spēlējušais krievu uzbrucējs Kirils Sļepecs aizmainīts uz citu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienību - Jaroslavļas "Lokomotiv", informē spēlētāja jaunā darba vieta.

Tikmēr "Dinamo" pretī saņēmusi tiesības uz savulaik Rīgā jau spēlējušo kanādiešu uzbrucēju Broku Troteru.

21 gadu vecais Sļepecs aizvadīto sezonu iesāka Krievijas Augstākās līgas (VHL) komandā Voroņežas "Buran", kuras sastāvā 21 mačā guva astoņus vārtus un veica septiņas rezultatīvas piespēles. Novembrī viņš pārcēlās uz "Dinamo", KHL čempionātā 33 dueļos gūstot četrus vārtus un veicot trīs rezultatīvas piespēles.

Sļepecs Krievijas U-18 un U-20 izlašu sastāvos izcīnījis pasaules čempionātu bronzas medaļas.

Tikmēr 33 gadus vecais Troters šajā sezonā spēlēja Slovākijā, "Zvolen" komandas sastāvā 51 mačā gūstot 14 vārtus un veicot 46 rezultatīvas piespēles. 

2010./2011.gada sezonā "Dinamo" komanda bija viņa pirmā pieturvieta Eiropā un Krievijā. Rīgas komandu viņš pārstāvēja arī 2014./2015.gada sezonā, daļu no tās pavadot arī Zagrebas "Medveščak". KHL čempionātā viņš uz ledus kāpis 92 spēlēs, kurās guvis 15 vārtus un veicis 28 rezultatīvas piespēles.

Šaipus okeānam viņš spēlējis arī Austrijā, Somijā un Zviedrijā, bet Ziemeļamerikā Troters lielākoties spēlēja Amerikas Hokeja līgā (AHL). Viņš aizvadījis arī divas spēlēs Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Monreālas "Canadiens" sastāvā.

Pēc KHL mājaslapā pieejamās informācijas Sļepecam līgums ar "Dinamo" komandu bija spēkā līdz 2022.gada 30.aprīlim. 

"Dinamo" aizvadītajā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu